Vapaaehtoisia perhekahvilaohjaajia kaivataan mukaan toimintaan!

9.5.2019

Kuulutus kaikki äidit ja isät! :)

Perhekahviloidemme jatkuvuuden varmistamiseksi tarvitsemme vapaaehtoisia perhekahvilaohjaajia keskustan Perheentalolla pidettävään perhekahvilaan (3 krt syksyn aikana) ja Saaristokaupungin perhekahvilaan Pilke päiväkoti Väläykseen (1 krt/vko, mikäli ohjaajia saadaan).

Mikäli perhekahvilaohjaajana ensi syksynä toimiminen kiinnostaa, laita meille mahdollisimman pian sähköpostia osoitteeseen kuopion.yhdistys@mll.fi

Perhekahvilaohjaajana pääset tutustumaan muihin alueesi lapsiperheisiin ja voit keskustella toisten vanhempien kanssa vanhemmuuteen liittyvistä asioista sekä lapsesi saa leikkikavereita ja mielekästä tekemistä. Ohjaajat saavat itse vaikuttaa perhekahvilan sisältöön ja MLL Kuopion yhdistyksen hallitus on ohjaajien tukena. :)

MLL:n Järvi-Suomen piiri järjestää uusille perhekahvilaohjaajille suunnattuja Minustako perhekahvilaohjaaja? -skypejä, joissa jaetaan hyödyllistä tietoa ja käytännön ideoita perhekahvilatoimintaan. Jos siis olet miettinyt vapaaehtoistyötä perhekahvilaohjaajana, niin tule mukaan skypeen!
Lisätietoja ja ilmoittautuminen piirin nettisivuilta https://jarvi-suomenpiiri.mll.fi/yhdistyksille/koulutukset/perhekahvilaohjaajien-skype-perehdy/