MLL Kuopion yhdistys etsii vapaaehtoisia tapahtumiinsa!

18.1.2020

Hei MLL:n toiminnasta kiinnostunut, tulisitko meille vapaaehtoiseksi? Voit ilmoittautua vapaaehtoiseksi sähköpostilla kuopion.yhdistys@mll.fi, ota yhteyttä lomakkeella tai laittamalla meille viestiä  Facebookissa.

MLL Kuopion yhdistyksen hallitus on suunnitellut keväälle kaikenlaista mukavaa toimintaa (mm. LiikuntaLauantait, retki, nuorten tapahtuma jne). Kaipaisimme nyt apukäsiä tapahtumien onnistumiseksi! Hallitus perehdyttää tapahtumien vetämiseen, eikä siellä usein muuta tarvita kun olla ajoissa paikalla, ohjata osallistujat oikeaan paikkaan, pitää kirjaa osallistujista ja raportoida siitä hallitukselle. Yleensä myös vähintään yksi hallituksen jäsen on paikalla.

Toimintamme jatkuvuuden kannalta olisikin erittäin tärkeää saada apukäsiä tapahtumiin. Voit osallistua tapahtumiin vapaaehtoisena sen verran, mihin omien aikataulujesi ja voimavarojesi mukaan pystyt, vaikka vain pari kertaa vuodessa! Vapaaehtoiseksi voi ryhtyä kaikenikäiset aikuiset, perheelliset voivat vetää tapahtumia myös omien lasten kanssa. Erityisiä taitoja ei tarvita, vain innokkuutta olla mukana mahdollistamassa erilaista toimintaa kuopiolaisille lapsiperheille!  Vapaaehtoistoiminnasta on mahdollista saada todistus.

MLL Kuopion yhdistyksen hallitus toimii täysin vapaaehtoisvoimin. Vapaaehtoisuus MLL:ssä on sitä, että annat aikaasi ja taitojasi asuinalueesi lasten ja nuorten hyväksi. Yhdistyksen aktiivisuus riippuu sen jäsenistä ja vapaaehtoisista. Ennen kaikkea, vapaaehtoistyö on hauskaa yhdessä tekemistä! Lasten ilo tapahtumissa on upea palkinto panoksesta tapahtuman järjestämisestä!