Haluamme tehdä hyvää

2.6.2020

Ramin konditoria ja MLL Kuopion yhdistys lahjoittaa tuotepaketteja vähävaraisille perheille

Ramin Konditoria yhteistyössä MLL Kuopion yhdistyksen kanssa haluaa tukea ja ilahduttaa taloudellisesti hankalassa tilanteessa olevia lapsiperheitä lahjoittamalla Ramin konditorian tuotepaketin 20 perheelle. Tuotepaketin tuotteet ovat laktoosittomia ja leipätuotteet maidottomia. Tuotteet eivät ole gluteenittomia.

Voit ilmoittaa joko oman perheesi tai tuttavaperheesi, jolla on taloudellisia haasteita. Ilmoittautuminen aukeaa ke 10.6 ja päättyy pe 12.6. lmoittautuminen  yhdistyksen nettisivuilla https://kuopio.mll.fi/

Tuotepaketin nouto Ramin konditorialta (Puijonkatu 23, Kauppakeskus Sektori) ma 15.6 klo. 11.00-16.00. Paketit luovutetaan vain ilmoittautuneille perheille. Ilmoittautuminen vain nettisivun lomakkeen kautta.

Ilmoittautuminen on sitova, jotta mahdollisimman moni halukas paketin saa. Noutajien tulee olla terveitä, muistaa turvaväli ja hyvä käsihygienia.