Koronaohjeistuksia perhekahvilaan, terhokerhoon ja tapahtumiin

14.8.2020

Yhdessä oleminen on turvallista, kun
- tulet paikalle vain terveenä
- peset kätesi tullessasi ja pois lähtiessäsi sekä aina tarvittaessa
- yskit tai aivastat nenäliinaan tai hihaan
- erityisesti aikuiset muistavat turvavälit toisiinsa

Perhekahvilassa, terhokerhossa ja tapahtumissa keräämme vanhempien yhteystiedot ylös. Yhteystiedot eivät tule ulkopuolisten tietoon ja ne hävitetään kahden viikon kuluttua tapahtumasta. Yhteystiedot keräämme vain siltä varalta, mikäli saisimme tietoomme jonkun koronaan sairastuneen olleen samassa tapahtumassa ja voisimme tiedottaa siitä heti perheille. Mikäli joku perhekahvilassamme, terhokerhossamme tai tapahtumassamme juuri vieraillut sairastuisi koronaan, hänen tulisi ilmoittaa siitä viipymättä osoitteeseen kuopion.yhdistys@mll.fi tai Facebookin messengerillä (MLL Kuopion yhdistys).

Tapahtumissa, kuten LiikuntaLauantaissa, joudumme rajaamaan kävijämäärää. Toivomme kävijöiden odottevan vuoroansa ja toisten antavan tilaa uusille tulijoille. Kun osaamme kaikki ottaa toisemme huomioon, voimme jatkaa hauskoja toimintojamme jatkossakin.