Tule mukaan yhdistystoimintaan!

Meillä on tapahtumia ja olemme monessa mukana vapaaehtoisvoimin. Jos sinulla on ideoita, joista lapsiperheet voisivat ilahtua, ota yhteyttä meihin ja tule osaksi toimintaamme.

Yhteydenotot: kuopion.yhdistys@mll.fi

Vuosi 2020 on MLL 100v juhlavuosi!

Vuoden aikana MLL Kuopion yhdistys esittelee somessa satavuotiaan MLL:n historiaa, kutsuu mukaan toimintaan ja juhlii yhdessä lapsiperheiden kanssa synttäreitä syksyllä!
Pysy kuulolla ja seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa sekä kurkkaa myös nettisivuillemme https://kuopio.mll.fi/

Juhlavuoden valtakunnallinen verkkosivusto:

www.mll.fi/100

Vuosi 2020 on MLL 100v juhlavuosi!

Synttäreitä vietämme syksyllä. Järjestämme iloiset synttärijuhlat yhdessä MLL Siilinjärven yhdistyksen kanssa.

Juhlavuoden teemana on mukaan kutsuminen. Juhlien suunnittelu on nyt käynnissä. Kutsummekin sinut ja perheesi suunnittelemaan kanssamme juhlaa! Kerro meille, mistä koostuisi mukava lapsiperheiden tapahtuma? Millä tavoin teidän perheenne haluaisi juhlistaa 100-vuotiasta Mannerheimin lastensuojeluliittoa?

Otamme toki vastaan myös erilaisia yhteistyöideoita lähialueiden toimijoilta synttärijuhlien ohjelman suhteen sähköpostilla kuopion.yhdistys@mll.fi ja mll.siilinjarvi@gmail.com

Kevään 2020 tapahtumia:

HUOMIO!

Hallituksen suositusten mukaisesti koronaviruksen tarttumisen estämiseksi tulee välttää ei-välttämättömiä kokoontumisia, joten perumme perhekahvilat sekä Saaristokaupungista 17.3-28.4 että Perheentalolta 17.3 ja 28.4.2020.

Perumme myös seuraavat Liikuntalauantait

• 28.3. klo. 15-16.30. Pirtin koulu.

• 25.4. klo. 15-16.30. Ylä-Pyörön koulu.

19.4 oleva. jäsenetupäivä siirretään. Uusi päivämäärä ilmoitetaan myöhemmin.

Pahoittelemme muutoksia.

LiikuntaLauantait

Ke 4.3. klo. 16.30 Hyperhiihtoloman parkourtunti 10-15-vuotiaille. Ilmoittautuminen alkaa 17.2.2020 nettisivullamme.

Su 19.4 klo. 11-12.00 Jäsenetupäivä Trampoliiniareenalla. Ilmoittautuminen alkaa 5.4.2020 nettisivullamme.

Vko 19. Äitienpäivätapahtuma. Pelkästään äideille. Päivä tarkentuu lähempänä. Ilmoittautuminen alkaa 24.4.2020 nettisivullamme.

ke 19.5.2020 klo. 18.30 alkaen kevätkokous Perheentalolla. Kutsumme kaikki jäsenemme mukaan juttelemaan kahvipöydän ääreen jäsenten toiveista ja ajatuksista sekä kuulemaan vapaaehtoistyömahdollisuuksista!

Kevätretki kesäkuun alussa Maaningan Tuovilanlahdelle. Päivä tarkentuu lähempänä. Ilmoittautuminen alkaa 22.5.2020 nettisivullamme.

Perhekahvilat

Perheentalolla kerran kuussa ja Saaristokaupungissa kerran viikossa.

Terhokerho

Kerran kuussa Jynkän Monarilla