Tule mukaan yhdistystoimintaan!

Meillä on tapahtumia ja olemme monessa mukana vapaaehtoisvoimin. Jos sinulla on ideoita, joista lapsiperheet voisivat ilahtua, ota yhteyttä meihin ja tule osaksi toimintaamme.

Yhteydenotot: kuopion.yhdistys@mll.fi

Vuosi 2020 on MLL 100v juhlavuosi!

Vuoden aikana MLL Kuopion yhdistys esittelee somessa satavuotiaan MLL:n historiaa, kutsuu mukaan toimintaan ja juhlii yhdessä lapsiperheiden kanssa synttäreitä syksyllä!
Pysy kuulolla ja seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa sekä kurkkaa myös nettisivuillemme https://kuopio.mll.fi/

Juhlavuoden valtakunnallinen verkkosivusto:

www.mll.fi/100

Vuosi 2020 on MLL 100v juhlavuosi!

Synttäreitä vietämme syksyllä. Järjestämme iloiset synttärijuhlat yhdessä MLL Siilinjärven yhdistyksen kanssa.

Juhlavuoden teemana on mukaan kutsuminen. Juhlien suunnittelu on nyt käynnissä. Kutsummekin sinut ja perheesi suunnittelemaan kanssamme juhlaa! Kerro meille, mistä koostuisi mukava lapsiperheiden tapahtuma? Millä tavoin teidän perheenne haluaisi juhlistaa 100-vuotiasta Mannerheimin lastensuojeluliittoa?

Otamme toki vastaan myös erilaisia yhteistyöideoita lähialueiden toimijoilta synttärijuhlien ohjelman suhteen sähköpostilla kuopion.yhdistys@mll.fi ja mll.siilinjarvi@gmail.com

Kevään 2020 tapahtumia:

HUOMIO!

Hallituksen suositusten mukaisesti koronaviruksen tarttumisen estämiseksi tulee välttää ei-välttämättömiä kokoontumisia, joten perumme perhekahvilat sekä Saaristokaupungista että Perheentalolta ja Jynkän Terhokerhon koko kevään ajalta.

Perumme myös kaikki tapahtumamme ja kevätretken.

Kevän jäsenetupäivä siirtyy syksyyn. Uusi päivämäärä ilmoitetaan myöhemmin.

Kevätkokous siirtyy syyskokouksen yhteyteen.

Pahoittelemme muutoksia.

LiikuntaLauantait

Perhekahvilat

Perheentalolla kerran kuussa ja Saaristokaupungissa kerran viikossa.

Terhokerho

Kerran kuussa Jynkän Monarilla