Jäsenyys

MLL:n Kuopion yhdistys ry:n jäsenenä olet mukana tekemässä hyvää työtä lasten ja lapsiperheiden hyväksi niin, että jokaisella suomalaisella lapsella olisi turvallinen lapsuus. Jäsenmaksu on 25 euroa/vuosi.

Jokaisella lapsella on oikeus hyvään lapsuuteen - meistä aikuisista riippuu, toteutuuko se!

Voit olla mukana turvaamassa lasten, nuorten ja vanhempien hyvinvointia liittymällä vapaaehtoistoimijoidemme joukkoon, tukemalla työtämme rahallisesti tai liittymällä jäseneksi.

MLL:n työtä yhteiskunnallisena vaikuttajana voi tukea liittymällä jäseneksi, vaikka ei olisi kiinnostunut osallistumaan toimintaan. Suuri jäsenmäärä saa myös päättäjät kuuntelemaan!

Tule sinäkin mukaan, tehdään yhdessä hyvää!

Voit liittyä jäseneksi MLL:n nettisivuilla https://liityjaseneksi.mll.fi/  tai voit soittaa numeroon 075 324 5540, arkisin klo 9 - 12.

Katso valtakunnalliset jäsenedut MLL:n liiton verkkosivuilta

Paikallisia jäsenetuja MLL:n jäsenille tarjoavat:

• Jesper & Junior, Matkus (10 % alennus)
  • TIVOLI - peli ja lelukauppa, Maljalahdenkatu 31, Kuopio (10 % alennus)
  • Lastenkirpputori Pikku Kirppu, Herman (10% alennuksen kaikista omista tuotteistamme (ei koske elintarvikkeita) sekä pöytävuokrista, että vuokratuotteiden vuokrista)