Tervetuloa!

MLL Kuopion yhdistys ry on valtakunnallisen Mannerheimin Lastensuojeluliiton paikallisyhdistys, joka toimii vapaaehtoisvoimin kuopiolaisten lasten, nuorten ja perheiden hyvinvoinnin lisäämiseksi. Tarjoamme erilaisia toimintoja lapsiperheille sekä teemme yhteistyötä paikallisten yhdistysten, järjestöjen sekä yritysten kanssa.

Tervetuloa mukaan!

Perhekahvilamme jatkuvat syksyllä 2020

Sinustako vapaaehtoinen perhekahvilaohjaaja? Etsimme perhekahvilan vetäjiä Saaristokaupungin perhekahvilaan. Ota yhteyttä ja kerromme lisää!

Klikkaa lisätietoa:

Perhekahvilat

Lähde mukaan Maagisen metsän retkikuntaan!

SnellmanEDU tarjoaa kolmen hankalassa taloudellisessa tilanteessa olevan perheen lapselle maksuttoman päiväleirin ke-pe 5-7.8.2020 klo 9.00-15.00.

Toi­min­ta on suun­nat­tu ala­kou­lu­i­käi­sil­le eli 7-12-vuo­ti­ail­le lap­sil­le. Päi­vä­lei­ri jär­jes­te­tään Kuo­pi­os­sa. Tar­kem­mat tie­dot ko­koon­tu­mis­pai­kas­ta lä­he­te­tään il­moit­tau­tu­neil­le. Päiväleiri si­säl­tää oh­ja­tun toi­min­nan klo 9-15 vä­lil­lä sekä lou­naan ja väli­pa­lan.

Ilmoittautuminen on sitova, joten ilmoitathan lapsesi vain mikäli tiedät varmasti, että hän voi leirille osallistua. Ilmoittautuminen alkaa alkaa 7.7.2020 ja päättyy 20.7.2020 tai heti paikkojen täytyttyä. Ilmoita siis lapsesi pian leirille, paikkoja on vain kolme.

Lisätietoja leiristä: https://snellman-kesayliopisto.mobie.fi/zine/271/article-25159

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.