Jäsenyys

MLL:n Kuopion yhdistys ry:n jäsenenä olet mukana tekemässä hyvää työtä lasten ja lapsiperheiden hyväksi niin, että jokaisella suomalaisella lapsella olisi turvallinen lapsuus. Jäsenmaksu on 25 euroa/vuosi.

Jokaisella lapsella on oikeus hyvään lapsuuteen - meistä aikuisista riippuu, toteutuuko se!

Voit olla mukana turvaamassa lasten, nuorten ja vanhempien hyvinvointia liittymällä vapaaehtoistoimijoidemme joukkoon, tukemalla työtämme rahallisesti tai liittymällä jäseneksi.

MLL:n työtä yhteiskunnallisena vaikuttajana voi tukea liittymällä jäseneksi, vaikka ei olisi kiinnostunut osallistumaan toimintaan. Suuri jäsenmäärä saa myös päättäjät kuuntelemaan!

Tule sinäkin mukaan, tehdään yhdessä hyvää!

MLL Kuopion yhdistys täyttää 100 vuotta 13.3.2021!

Jäsenet pääsevät juhlimaan 100v yhdistystä juhlaviikollamme 8-14.3.2021 herkuttelemalla Ramin konditoriossa, jossa saa paikan päällä tai kotiin mukaan otettuna kahvit/mehut ja pullat ilmaiseksi jäsenperheelle (max. 2 aikuista ja 4 lasta) jäsenkorttia näyttämällä!

Paikallisia jäsenetuja MLL:n jäsenille tarjoavat:

• Jesper & Junior, Matkus (10 % alennus)
  • Ravintola Puijon Maja, Puijontie 135. Tarjous voimassa 1.3-30.4.2021. Alennuksen saa koko perhe jäsenkorttia näyttämällä.
    • Kahvi tai kaakao munkkirinkelin kera 5€
    • Lounas sopimushintaan 10,90
  • Puijo Peak 15.3.2021 alkaen Puijon Lumo-lumimaailma 5e/henkilö (norm. 8e/hlö). Alennuksen saa koko perhe jäsenkorttia näyttämällä.

Jäsenpalvelu

jasenpalvelu(at)mll.fi
075 324 5540 (ti ja to klo 9-11)