Jäsenyys

MLL:n Kuopion yhdistys ry:n jäsenenä olet mukana tekemässä hyvää työtä lasten ja lapsiperheiden hyväksi niin, että jokaisella suomalaisella lapsella olisi turvallinen lapsuus. Jäsenmaksu on 25 euroa/vuosi.

Jokaisella lapsella on oikeus hyvään lapsuuteen - meistä aikuisista riippuu, toteutuuko se!

Voit olla mukana turvaamassa lasten, nuorten ja vanhempien hyvinvointia liittymällä vapaaehtoistoimijoidemme joukkoon, tukemalla työtämme rahallisesti tai liittymällä jäseneksi.

MLL:n työtä yhteiskunnallisena vaikuttajana voi tukea liittymällä jäseneksi, vaikka ei olisi kiinnostunut osallistumaan toimintaan. Suuri jäsenmäärä saa myös päättäjät kuuntelemaan!

Tule sinäkin mukaan, tehdään yhdessä hyvää! 💙

Paikallisia jäsenetuja MLL Kuopion yhdistyksen jäsenille tarjoavat:

• Jesper & Junior, Matkus . 10 % alennus voimassa olevaa jäsenkorttia näyttämällä.
  • Motorsport Kuopio (Siikaranta 3) myöntää -20% alennuksen kartingajoista. Alennus koskee normaali kartinghinnaston yksittäisiä ajoja (ei varattuja kisatapahtumia, kymppikorttia, tai tarjouksia) sekä lasten synttäripaketteja. Alennuksen saa näyttämällä voimassa olevaa jäsenkorttia.
  • Huippu Center, Siikaranta 9. Jäsenedut voimassa 8.3-31.12.2021
    • 1h trampoliiniareenalla 7€
    • 1,5h trampoliiniareenalla 10€
    • 2h trampoliiniareenalla 12€
    • 1h perhelippu trampoliiniareenalle 28€
    • 1,5h perhelippu trampoliiniareenalle 40€
    • 2h perhelippu trampoliiniareenalle 48€
    • Kuntosalin kertakäynti 7€
      Jäsenetu on henkilökohtainen ja sen saa käyttöön voimassa olevaa jäsenkorttia näyttämällä. Etu on hyödynnettävissä max. 4henkilölle (perheenjäsenille). Perhelippua ostettaessa, lasketaan jäsen mukaan perhelipun käyttäjiin.
      Huom! Kuntosalin ikäraja itsenäiselle harjoittelulle on 15vuotta.
  • Kaffeteria Mummolasta (Puijonkatu 27) MLL Kuopion yhdistyksen jäsenet saavat -10% alennuksen kivijalkamyymälän vitriinituotteista (ei koske pitopalvelua, ruoka-annoksia, erikoiskahveja, juomia, vohveleita, toastyja). Alennuksen saa MLL Kuopion yhdistyksen jäsenkorttia näyttämällä 31.12.2021 saakka.
  • Samruai Thai food & Take away (Kauppakatu 63)
    • thailounas 9,90€
    • lasten thailounas 5€
      Lasten lounaan ikäraja on 10 vuotta, ja se sisältää alkukeiton sekä puolikkaan pääruuan.
      Thailounaan saa myös take awayna. Alennuksen saa MLL Kuopion yhdistyksen jäsenkorttia näyttämällä.