Yhdistys

Kuopion paikallisyhdistyksen toimintaa ohjaavat yhdessä sovitut ja MLL:n keskusjärjestön hyväksymät säännöt. Tällä hetkellä meitä MLL:läisiä on hiukan alle 90 000, Kuopion yhdistyksessä on noin 500 jäsentä. Paikallisyhdistyksiä on Hangosta Utsjoelle. Tule sinäkin mukaan Suomen suurimpaan perheeseen.

Yhdistyksemme tavoitteena on vaikuttaa kaupunkimme lapsiperheiden asemaan, toimia heidän keskinäisen yhteistoiminnan ja sosiaalisen kanssakäymisen edistämiseksi ja tarjota lapsiperheille arkista yhdessäoloa.

Uusia jäseniä kaivataan lisää, samoin kuin aktiivisia ihmisiä hallitukseen, ohjaajiksi perhekahviloihin ja kerhoihin sekä apukäsiksi tapahtumiin. Aikuisjäsenen jäsenmaksu on vain 25 euroa vuodessa. Jäsen saa erilaisia valtakunnallisia etuja ja alennuksia, Lapsemme-lehden (4 numeroa vuodessa) sekä oman yhdistyksensä jäsentiedotteet. MLL Kuopion yhdistyksen jäsenenä pääset vaikuttamaan lapsiperheiden hyvinvointiin paikallisesti!

Tule sinäkin mukaan Kuopion yhdistyksen toimintaan! Järjestetään yhdessä kerhoja, toimintaa ja tapahtumia lapsille, lapsiperheille, nuorille ja vanhemmille.

- - - -

Vietetään mukavaa aikaa yhdessä!