Kuva MLL/Matti Matikainen

Kuopion paikallisyhdistyksen toimintaa ohjaavat yhdessä sovitut ja MLL:n keskusjärjestön hyväksymät säännöt. Tällä hetkellä meitä MLL:läisiä on hiukan alle 90 000, Kuopion yhdistyksessä on noin 500 jäsentä. Valtakunnallisesti tavoitteena on päästä rikkomaan 100 000 jäsenen raja järjestössä. Tule sinäkin mukaan jäsenhankintatalkoisiin ja tuo ystäväsi mukaan, näin saamme pikimiten juhlia 100 000:tta jäsentä!

Yhdistyksemme tavoitteena on vaikuttaa kaupunkimme lapsiperheiden asemaan, toimia heidän keskinäisen yhteistoiminnan ja sosiaalisen kanssakäymisen edistämiseksi ja tarjota lapsiperheille arkista yhdessäoloa.

Uusia jäseniä kaivataan lisää, samoin kuin aktiivisia ihmisiä hallitukseen ja sen työryhmiin. Aikuisjäsenen jäsenmaksu on vain 25 euroa vuodessa. Jäsen saa erilaisia valtakunnallisia etuja ja alennuksia, Lapsemme-lehden (4 numeroa vuodessa) sekä oman yhdistyksensä jäsentiedotteet.

Tule sinäkin mukaan Kuopion yhdistyksen toimintaan! Järjestetään yhdessä kerhoja, toimintaa ja tapahtumia lapsille, lapsiperheille, nuorille ja vanhemmille.

Vietetään mukavaa aikaa yhdessä!

Lastentarvikkeiden vuokraus

Kuopion yhdistys ei vuokraa lastentarvikkeita nykyään.