Kevään 2021 tapahtumat

LiikuntaLauantait

Jäsenetupäivä

Kevätkokous to 6.5 klo. 18.30. Viestikatu 1-3. Jäsen, tule mukaan vaikuttamaan yhdistyksen toimintaan ja herkuttelemaan!

Kaikissa toiminnoissamme keräämme osallistujalistan (aikuisen nimi ja puhelinnumero). Mikäli tapahtumassamme tai kerhossamme tulisi ilmi, että siellä on ollut koronaan sairastunut henkilö, pystymme ilmoittamaan korona-altistumisesta toimintaan osallistuneille viipymättä. Mikäli henkilö toimintaan osallistuminen jälkeen sairastuu koronaan, pyydämme häntä viipymättä ilmoittamaan meille osoitteeseen kuopion.yhdistys@mll.fi, jotta voimme informoida muita toimintaan osallistuneita. Osallistujien nimet ja yhteystiedot tulevat vain ohjaajalle ja ne hävitetään kahden viikon kuluttua tapahtumasta.

HUOM! Yhdessä oleminen on turvallista, kun
- tulet paikalle vain terveenä
- peset kätesi kerhoon tullessasi ja sieltä lähtiessäsi sekä aina tarvittaessa
- yskit tai aivastat nenäliinaan tai hihaan