Syksyn 2020 tapahtumat

• LiikuntaLauantait

• Jäsenetupäivä

• Syyskokous ja keväältä siirtynyt kevätkokous ke 25.11.2020 klo. 18.30 alkaen Kuopion Perheentalolla, Lapinlinnankatu 14. TULE MUKAAN!

Marras-joulukuuksi olemme myös suunnitelleet alustavasti toimintaa. Seurailemme koronatilannetta ja ilmoittelemme tulevista tapahtumistamme nettisivuillamme ja somekanavissamme.

Kaikissa toiminnoissamme keräämme osallistujalistan (aikuisen nimi ja puhelinnumero). Mikäli tapahtumassamme tai kerhossamme tulisi ilmi, että siellä on ollut koronaan sairastunut henkilö, pystymme ilmoittamaan korona-altistumisesta toimintaan osallistuneille viipymättä. Mikäli henkilö toimintaan osallistuminen jälkeen sairastuu koronaan, pyydämme häntä viipymättä ilmoittamaan meille osoitteeseen kuopion.yhdistys@mll.fi, jotta voimme informoida muita toimintaan osallistuneita. Osallistujien nimet ja yhteystiedot tulevat vain ohjaajalle ja ne hävitetään kahden viikon kuluttua tapahtumasta.

HUOM! Yhdessä oleminen on turvallista, kun
- tulet paikalle vain terveenä
- peset kätesi kerhoon tullessasi ja sieltä lähtiessäsi sekä aina tarvittaessa
- yskit tai aivastat nenäliinaan tai hihaan