ESITYKSEN AJANKOHTA SIIRTYY.

UUSI AJANKOHTA LA 1.4.2023

Maailman ympäri 80 päivässä la 21.1. klo 15 -> uusi ajankohta la 1.4.2023

Rakastetun koko perheen klassikon riemastuttava ja ennennäkemätön uusi tulkinta!

Lontoolainen herrasmies Phileas Fogg on rikas – suorastaan käsittämättömän rikas! Salaperäisen Foggin varallisuudesta liikkuu Lontoossa monenlaisia huhuja ja toisinaan herra Fogg jopa katoaa. Eräänä päivänä Fogg tulee lyöneeksi vetoa siitä, että maailman pystyy kiertämään 80 päivässä. O-ou. Tule katsomaan kuinka tässä käy.

Maailman ympäri 80 päivässä

LA 1.4.2023

Kulttuuriareena 44, Kuopio

Pääsyliput:

Peruslippu 15 €

MLL jäsenille* 10 €

Näyttämöllä kuin taikaiskusta roolista toiseen vaihtelee TV:n lastenohjelmista tuttu suosikkinäyttelijä Jaakko Loukkola, jonka otteessa esitys ei totta tosiaan lepää raiteillaan.

Lippujen varaukset alla olevalla lomakkeella. Huom! paikkoja on rajoitettu määrä.

Maksu ovella käteisellä tai mobilepaylla.

*Jäsenhinnat: MLL Kuopion yhdistys, MLL Siilinjärven yhdistys, MLL Suonenjoen yhdistys ja MLL Rautalammin yhdistys

Jäseneksi voit littyä täältä.

Maailman ympäri 80 päivässä lippujen varauslomake avautuu helmi-maaliskuun aikana.