Perhekahvilat

Saaristokaupungin perhekahvila perjantaisin klo 9.30‒11.30

Perhekahvila kokoontuu uusissa tiloissa Kuikkalammen nuorisotilassa pe 20.8.2021 alkaen joka perjantai (pl. koulujen loma-ajat).

Tervetuloa leikkimään, kahvittelemaan ja juttelemaan muiden perheiden kanssa, tai hengähtämään rauhassa hetkisen!

Ensimmäisillä kerroilla pääset mukaan suunnittelemaan syksyn ohjelmaa. Lämpimästi tervetuloa!

Perhekahvila on matalan kynnyksen kohtaamispaikka vanhemmille lapsineen. Perhekahvilassa lapset saavat leikkiseuraa ja vanhemmat juttuseuraa. Perhekahvilaan voi tulla myös vain hengähtämään hetkisen kahvikupposen äärellä.

Perhekahviloiden ohjelma suunnitellaan yhdessä kävijöiden kanssa ja ohjelmassa voi olla askartelua, loru- ja lukuhetkiä ja erilaisia teemoja, kuten vauvahieronta tai lasten ensiapu sekä tuote-esittelyjä jne. Jos sinulla on ideoita perhekahvilan teemoiksi, otamme mielellämme ideoita vastaan!

Kaikki perheet ovat tervetulleita mukaan leikkimään, kahvittelemaan ja jutustelemaan!

Toiveita perhekahvilan toiminnasta voi esittää suoraan perhekahvilan vetäjille tai laittamalla MLL Kuopion yhdistyksen hallitukselle sähköpostia kuopion.yhdistys@mll.fi.

Kiinnostaako vapaaehtoistyö perhekahvilaohjaajana?

Perhekahvilat toimivat keskustassa Kuopion Perheentalolla ja syksyllä 2021 Kuikkalammen nuorisotilalla perjantaisin aamupäivällä! Perhekahvilat käynnistyvät, mikäli niille löytyy vetäjät. Ohjaajana pääset suunnittelemaan perhekahvilan ohjelmaa yhdessä kävijöiden kanssa. Saat tehtävääsi perehdytyksen ja yhdistyksen hallituksen tuen. Omat lapsesi voivat olla toiminnassa mukana. Perheentalon perhekahvilan kokoontumisajankohtia ei ole vielä lyöty lukkoon, joten pääset vaikuttamaan perhekahvilan aikoihin. Tervetuloa mukaan tekemään tärkeää vapaaehtoistyötä lapsiperheiden hyväksi.

Mikäli perhekahvilaohjaajana toimiminen kiinnostaa, laita meille sähköpostia osoitteeseen kuopion.yhdistys@mll.fi

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.