Perhekahvilat

Voit ladata ja tulostaa mainoksen halutessasi!

Perhekahvila on matalakynnyksinen kohtaamispaikka vanhemmille lapsineen. Kahvilassamme on omakustanteista tarjontaa; niin mielelle kuin kielelle. Perhekahviloissa järjestetään myös erilaisia teemoja, kuten vauvahieronta, lasten allergiat, lasten ensiapu, tuote-esittelyjä jne. Jos sinulla on ideoita perhekahvilan teemoiksi, otamme mielellämme ideoita vastaan!

Kaikki perheet ovat tervetulleita mukavaan jutustelutuokioon!

Apajan perhekahvilan avajaiset helmikuussa 2015

Keskustan perhekahvila Kuopion Perheentalolla:

Kauppakeskus Apaja

Kuopion kauppatori, torin alla.

MLL Kuopion yhdistyksen Perhekahvila kokoontuu taas syksyllä 2018.

Tervetuloa!

Ideoita ja ehdotuksia syksylle sekä vapaaehtoisten ilmoittautumisia otetaan vastaan yhdistyksen sähköpostiosoitteeseen kuopion.yhdistys@mll.fi.

Saaristokaupungin perhekahvilan syksyn ohjelmaa

Saaristokaupungin perhekahvila:

Pilke päiväkoti Väläyksen tiloissa alkaen 11.9.2018 klo 9.15-10.45!  Pyrimme järjestämään perhekahvilan joka tiistai, poislukien koulujen loma-ajat.

Perhekahvilassa lapset saavat leikkikavereita ja vanhemmat juttukavereita. Perhekahviloissa on usein joku teema ja mukavaa yhteistä tekemistä, esim. juhlapäiviin liittyen. Kannattaa seurailla ilmoittelua MLL Kuopion yhdistyksen Facebook- ja nettisivuilla.

Perhekahvila mahdollistuu vapaaehtoisilla vetäjillä. Jos olet innostunut perhekahvilan vetämisestä, voit olla yhteydessä MLL Kuopion Yhdistyksen hallitukseen kuopion.yhdistys@mll.fi tai kertoa kiinnostuksestasi perhekahvilan vetäjille.

Lämpimästi tervetuloa Saaristokaupungin perhekahvilaan kaikki lapsiperheet!

Kuva MLL/Matti Matikainen

MLL Family Café

MLL's Family Cafés give parents of small children a place where they can meet other parents and share experiences. Children are able to enjoy the chance to play with other children.

Family Cafés are for chatting, having a cup of coffee or tea, and playing with children. They also host presentations by experts. Activities are run by volunteer instructors.

Place:

Apaja shopping center

Pilke päiväkoti Väläys starting 11.9.2018 on tuesdays 9.15-10.45. (Not in school holidays)

Welcome!

Kuva MLL/Matti Matikainen

MLL Семейные кафе

Семейные кафе организации MLL предоставляет родителем маленьких детей место, где они могут встретиться с другими родителями и поделиться с ними своим опы-том. В это время дети могут насладиться возможностью поиграть с другими детьми.

Семейные кафе - место, где вы можете поболтать, выпить чашечку кофе или чая и поиграть с детьми. Так же проводятся различные выступления специалистов. Все ме-роприятия курируются наставниками-волонтерами.

добро пожаловать