Perhekahvilat

Kesällä 2020 järjestämme puistotreffejä.Tervetuloa!

Perhekahvila on matalan kynnyksen kohtaamispaikka vanhemmille lapsineen. Kahvilassamme on omakustanteista tarjontaa; niin mielelle kuin kielelle. Perhekahviloissa järjestetään myös erilaisia teemoja, kuten vauvahieronta, lasten allergiat, lasten ensiapu, tuote-esittelyjä jne. Jos sinulla on ideoita perhekahvilan teemoiksi, otamme mielellämme ideoita vastaan!

Kaikki perheet ovat tervetulleita mukavaan jutustelutuokioon!

Perhekahvilamme jatkuvat syksyllä 2020.

Keskustan perhekahvila

Kuopion Perheentalolla, osoitteessa Lapinlinnankatu 14,

kerran kuukaudessa tiistaisin klo 9-12.

Saaristokaupungin perhekahvila

Pilke-päiväkoti Väläyksen tiloissa, osoitteessa Retiisikatu 1,

tiistaisin klo 9.15-10.45.

Toiveita perhekahvilan toiminnasta voi esittää suoraan perhekahvilan vetäjille tai laittamalla MLL Kuopion yhdistyksen hallitukselle sähköpostia kuopion.yhdistys@mll.fi.

Tervetuloa mukaan leikkimään, rupattelemaan ja kahvittelemaan!

Perhekahvilatoiminnan edellytyksenä on vapaaehtoiset perhekahvilan vetäjät. Perhekahvilaohjaajana pääset tutustumaan muihin alueesi lapsiperheisiin ja voit keskustella toisten vanhempien kanssa vanhemmuuteen liittyvistä asioista sekä lapsesi saa leikkikavereita ja mielekästä tekemistä. Ohjaajat saavat itse vaikuttaa perhekahvilan sisältöön ja MLL Kuopion yhdistyksen hallitus on ohjaajien tukena.

Mikäli perhekahvilaohjaajana toimiminen kiinnostaa, laita meille sähköpostia osoitteeseen kuopion.yhdistys@mll.fi

MLL:n Järvi-Suomen piiri järjestää uusille perhekahvilaohjaajille suunnattuja Minustako perhekahvilaohjaaja? -skypejä, joissa jaetaan hyödyllistä tietoa ja käytännön ideoita perhekahvilatoimintaan. Jos siis olet miettinyt vapaaehtoistyötä perhekahvilaohjaajana, niin tule mukaan skypeen!
Lisätietoja ja ilmoittautuminen piirin nettisivuilta https://jarvi-suomenpiiri.mll.fi/yhdistyksille/koulutukset/perhekahvilaohjaajien-skype-perehdy/

MLL Family Café

MLL's Family Cafés give parents of small children a place where they can meet other parents and share experiences. Children are able to enjoy the chance to play with other children.

Family Cafés are for chatting, having a cup of coffee or tea, and playing with children. They also host presentations by experts. Activities are run by volunteer instructors.

Place:

- Kuopio Familyhouse

- Pilke päiväkoti Väläys

Welcome!

MLL Семейные кафе

Семейные кафе организации MLL предоставляет родителем маленьких детей место, где они могут встретиться с другими родителями и поделиться с ними своим опы-том. В это время дети могут насладиться возможностью поиграть с другими детьми.

Семейные кафе - место, где вы можете поболтать, выпить чашечку кофе или чая и поиграть с детьми. Так же проводятся различные выступления специалистов. Все ме-роприятия курируются наставниками-волонтерами.

добро пожаловать