Perhekahvilat

Kyseli perhekahvilan kävijöille

Tervetuloa vastaamaan perhekahvilan kävijäkyselyyn! Haluamme kuulla, millaisia kokemuksia vanhemmilla ja muilla perhekahvilan kävijöillä on toiminnasta. Vastaaminen vie noin 5-10 minuuttia. Kysely on nimetön.

Paikallinen MLL saa tuloksista yhteenvedon ja tuloksia käytetään paikallistoiminnan edistämiseen. MLL voi käyttää tuloksia myös materiaaleissa tai viestinnässään.

Klikkaa tästä kyselyyn!

Kysely MLL Perhekahvilatoiminnan ohjaajille ja vapaaehtoisille

Jos toimit perhekahvilatoiminnassa vapaaehtoisena, ohjaajana tai muuna vastuuhenkilönä, tämä kysely on sinulle. Kerro kokemuksistasi ja ajatuksistasi, niin voimme kehittää toimintaa ja parantaa tukea vapaaehtoisille tähän tärkeään työhön.

Vastauksia hyödynnetään piirissä ja keskusjärjestössä. Välitämme vastauksesi myös MLL paikallisyhdistykseen, jos annat siihen suostumuksen. Vastaaminen kestää 5-10 minuuttia.

Kiitos ajastasi ja ajatuksistasi!

Klikkaa tästä kyselyyn!

Perhekahvila on matalakynnyksinen kohtaamispaikka vanhemmille lapsineen. Kahvilassamme on omakustanteista tarjontaa; niin mielelle kuin kielelle. Perhekahviloissa järjestetään myös erilaisia teemoja, kuten vauvahieronta, lasten allergiat, lasten ensiapu, tuote-esittelyjä jne. Jos sinulla on ideoita perhekahvilan teemoiksi, otamme mielellämme ideoita vastaan!

Kaikki perheet ovat tervetulleita mukavaan jutustelutuokioon!

Keskustan perhekahvila Kuopion Perheentalolla:

Keskustan perhekahvila toimii Kuopion Perheentalolla (Lapinlinnankatu 14) kerran kuukaudessa klo.9.00-12.00.

Perhekahvila järjestetään  ti 21.1., 18.2., 17.3., 28.4. ja 19.5.

Toiveita perhekahvilan toiminnasta voi esittää suoraan perhekahvilan vetäjille tai laittamalla MLL Kuopion yhdistyksen hallitukselle sähköpostia kuopion.yhdistys@mll.fi.

Tervetuloa mukaan leikkimään, rupattelemaan ja kahvittelemaan!

Perhekahvilatoiminnan edellytyksenä on vapaaehtoiset perhekahvilan vetäjät. Perhekahvilaohjaajana pääset tutustumaan muihin alueesi lapsiperheisiin ja voit keskustella toisten vanhempien kanssa vanhemmuuteen liittyvistä asioista sekä lapsesi saa leikkikavereita ja mielekästä tekemistä. Ohjaajat saavat itse vaikuttaa perhekahvilan sisältöön ja MLL Kuopion yhdistyksen hallitus on ohjaajien tukena.

Mikäli perhekahvilaohjaajana toimiminen kiinnostaa, laita meille sähköpostia osoitteeseen kuopion.yhdistys@mll.fi

MLL:n Järvi-Suomen piiri järjestää uusille perhekahvilaohjaajille suunnattuja Minustako perhekahvilaohjaaja? -skypejä, joissa jaetaan hyödyllistä tietoa ja käytännön ideoita perhekahvilatoimintaan. Jos siis olet miettinyt vapaaehtoistyötä perhekahvilaohjaajana, niin tule mukaan skypeen!
Lisätietoja ja ilmoittautuminen piirin nettisivuilta https://jarvi-suomenpiiri.mll.fi/yhdistyksille/koulutukset/perhekahvilaohjaajien-skype-perehdy/

Saaristokaupungin perhekahvila

tiistaisin klo 9.15-10.45 Pilke-päiväkoti Väläys, osoitteessa Retiisikatu 1

Kevään 2020 ensimmäinen kokoontuminen on 14.1.2020.

Perhekahvila kokoontuu Pilke-päiväkoti Väläyksen tiloissa kerran viikossa, poislukien koulujen loma-ajat.

Tervetuloa mukaan leikkimään, rupattelemaan ja kahvittelemaan!

Perhekahvila mahdollistuu vapaaehtoisilla vetäjillä. Jos olet innostunut perhekahvilan vetämisestä, voit olla yhteydessä MLL Kuopion Yhdistyksen hallitukseen kuopion.yhdistys@mll.fi.

Perhekahvilassa lapset saavat leikkikavereita ja vanhemmat juttukavereita. Perhekahviloissa voi olla  joku viikoittain vaihtuva teema ja mukavaa yhteistä tekemistä, esim. juhlapäiviin liittyen. Ohjaajat pääsevät itse suunnittelemaan perhekahvilan sisältöä ja yhdistyksen hallitus on ohjaajien tukena.

MLL Family Café

MLL's Family Cafés give parents of small children a place where they can meet other parents and share experiences. Children are able to enjoy the chance to play with other children.

Family Cafés are for chatting, having a cup of coffee or tea, and playing with children. They also host presentations by experts. Activities are run by volunteer instructors.

Place:

- Apaja shopping center

- Pilke päiväkoti Väläys

Welcome!

MLL Семейные кафе

Семейные кафе организации MLL предоставляет родителем маленьких детей место, где они могут встретиться с другими родителями и поделиться с ними своим опы-том. В это время дети могут насладиться возможностью поиграть с другими детьми.

Семейные кафе - место, где вы можете поболтать, выпить чашечку кофе или чая и поиграть с детьми. Так же проводятся различные выступления специалистов. Все ме-роприятия курируются наставниками-волонтерами.

добро пожаловать