Perhekahvilat

Perhekahvila on matalan kynnyksen kohtaamispaikka vanhemmille lapsineen. Perhekahvilassa lapset saavat leikkiseuraa ja vanhemmat juttuseuraa. Perhekahvilaan voi tulla myös vain hengähtämään hetkisen kahvikupposen äärellä.

Perhekahviloiden ohjelma suunnitellaan yhdessä kävijöiden kanssa ja ohjelmassa voi olla askartelua, loru- ja lukuhetkiä ja erilaisia teemoja, kuten vauvahieronta tai lasten ensiapu sekä tuote-esittelyjä jne. Jos sinulla on ideoita perhekahvilan teemoiksi, otamme mielellämme ideoita vastaan!

Kaikki perheet ovat tervetulleita mukaan leikkimään, kahvittelemaan ja jutustelemaan!

Keskustan perhekahvila syksyllä 2020

Kuopion Perheentalolla, osoitteessa Lapinlinnankatu 14,

klo 9-12 tiistaina 22.9., 20.10., 17.11. ja 1.12.2020.

HUOM! Yhdessä oleminen on turvallista, kun
- tulet paikalle vain terveenä
- peset kätesi kerhoon tullessasi ja sieltä lähtiessäsi sekä aina tarvittaessa
- yskit tai aivastat nenäliinaan tai hihaan
- erityisesti aikuiset muistavat turvavälit toisiinsa

Toiveita perhekahvilan toiminnasta voi esittää suoraan perhekahvilan vetäjille tai laittamalla MLL Kuopion yhdistyksen hallitukselle sähköpostia kuopion.yhdistys@mll.fi.

Etsimme perhekahvilan vetäjiä kevätkaudelle 2021

Tule perhekahvilaohjaajaksi perhekahvilaamme!

Perhekahvilat toimivat keskustassa Kuopion Perheentalolla ja keväällä 2021 uutuutena Pilke päiväkoti Valon tiloissa Saaristokaupungissa. Perhekahvilat käynnistyvät, mikäli niille löytyy vetäjät. Ohjaajana pääset suunnittelemaan perhekahvilan ohjelmaa yhdessä kävijöiden kanssa. Saat tehtävääsi perehdytyksen ja yhdistyksen hallituksen tuen. Omat lapsesi voivat olla toiminnassa mukana. Kevään kahviloiden kokoontumisajankohtia ei ole vielä lyöty lukkoon, joten pääset vaikuttamaan perhekahvilan aikoihin. Tervetuloa mukaan tekemään tärkeää vapaaehtoistyötä lapsiperheiden hyväksi.

Mikäli perhekahvilaohjaajana toimiminen kiinnostaa, laita meille sähköpostia osoitteeseen kuopion.yhdistys@mll.fi

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

MLL Family Café

MLL's Family Cafés give parents of small children a place where they can meet other parents and share experiences. Children are able to enjoy the chance to play with other children.

Family Cafés are for chatting, having a cup of coffee or tea, and playing with children. They also host presentations by experts. Activities are run by volunteer instructors.

Place:

- Kuopio Familyhouse

- Pilke päiväkoti Väläys

Welcome!

MLL Семейные кафе

Семейные кафе организации MLL предоставляет родителем маленьких детей место, где они могут встретиться с другими родителями и поделиться с ними своим опы-том. В это время дети могут насладиться возможностью поиграть с другими детьми.

Семейные кафе - место, где вы можете поболтать, выпить чашечку кофе или чая и поиграть с детьми. Так же проводятся различные выступления специалистов. Все ме-роприятия курируются наставниками-волонтерами.

добро пожаловать