Perhekahvilat

Kyseli perhekahvilan kävijöille

Tervetuloa vastaamaan perhekahvilan kävijäkyselyyn! Haluamme kuulla, millaisia kokemuksia vanhemmilla ja muilla perhekahvilan kävijöillä on toiminnasta. Vastaaminen vie noin 5-10 minuuttia. Kysely on nimetön.

Paikallinen MLL saa tuloksista yhteenvedon ja tuloksia käytetään paikallistoiminnan edistämiseen. MLL voi käyttää tuloksia myös materiaaleissa tai viestinnässään.

Klikkaa tästä kyselyyn!

Kysely MLL Perhekahvilatoiminnan ohjaajille ja vapaaehtoisille

Jos toimit perhekahvilatoiminnassa vapaaehtoisena, ohjaajana tai muuna vastuuhenkilönä, tämä kysely on sinulle. Kerro kokemuksistasi ja ajatuksistasi, niin voimme kehittää toimintaa ja parantaa tukea vapaaehtoisille tähän tärkeään työhön.

Vastauksia hyödynnetään piirissä ja keskusjärjestössä. Välitämme vastauksesi myös MLL paikallisyhdistykseen, jos annat siihen suostumuksen. Vastaaminen kestää 5-10 minuuttia.

Kiitos ajastasi ja ajatuksistasi!

Klikkaa tästä kyselyyn!

PDF-tiedostoperhekahvila ohjelma.pdf (850 kB)
Saaristokaupungin perhekahvilan ohjelmaa 2018-2019

Perhekahvila on matalakynnyksinen kohtaamispaikka vanhemmille lapsineen. Kahvilassamme on omakustanteista tarjontaa; niin mielelle kuin kielelle. Perhekahviloissa järjestetään myös erilaisia teemoja, kuten vauvahieronta, lasten allergiat, lasten ensiapu, tuote-esittelyjä jne. Jos sinulla on ideoita perhekahvilan teemoiksi, otamme mielellämme ideoita vastaan!

Kaikki perheet ovat tervetulleita mukavaan jutustelutuokioon!

Apajan perhekahvilan avajaiset helmikuussa 2015

Keskustan perhekahvila Kuopion Perheentalolla:

Kauppakeskus Apaja

Kuopion kauppatori, torin alla.

MLL Kuopion yhdistyksen Perhekahvila kokoontuu syksyllä 2018 noin kerran kuukaudessa.

Tervetuloa!

Ideoita ja ehdotuksia syksylle sekä vapaaehtoisten ilmoittautumisia otetaan vastaan yhdistyksen sähköpostiosoitteeseen kuopion.yhdistys@mll.fi.

Saaristokaupungin perhekahvila:

Pilke päiväkoti Väläyksen tiloissa alkaen 11.9.2018 klo 9.15-10.45!  Pyrimme järjestämään perhekahvilan joka tiistai, poislukien koulujen loma-ajat.

Perhekahvilassa lapset saavat leikkikavereita ja vanhemmat juttukavereita. Perhekahviloissa on usein joku teema ja mukavaa yhteistä tekemistä, esim. juhlapäiviin liittyen. Kannattaa seurailla ilmoittelua MLL Kuopion yhdistyksen Facebook- ja nettisivuilla.

Perhekahvila mahdollistuu vapaaehtoisilla vetäjillä. Jos olet innostunut perhekahvilan vetämisestä, voit olla yhteydessä MLL Kuopion Yhdistyksen hallitukseen kuopion.yhdistys@mll.fi tai kertoa kiinnostuksestasi perhekahvilan vetäjille.

Lämpimästi tervetuloa Saaristokaupungin perhekahvilaan kaikki lapsiperheet!

Klikkaa tänne ja tutustu perhekahvilan ohjelmaan!!

Kuva MLL/Matti Matikainen

MLL Family Café

MLL's Family Cafés give parents of small children a place where they can meet other parents and share experiences. Children are able to enjoy the chance to play with other children.

Family Cafés are for chatting, having a cup of coffee or tea, and playing with children. They also host presentations by experts. Activities are run by volunteer instructors.

Place:

Apaja shopping center

Pilke päiväkoti Väläys starting 11.9.2018 on tuesdays 9.15-10.45. (Not in school holidays)

Welcome!

Kuva MLL/Matti Matikainen

MLL Семейные кафе

Семейные кафе организации MLL предоставляет родителем маленьких детей место, где они могут встретиться с другими родителями и поделиться с ними своим опы-том. В это время дети могут насладиться возможностью поиграть с другими детьми.

Семейные кафе - место, где вы можете поболтать, выпить чашечку кофе или чая и поиграть с детьми. Так же проводятся различные выступления специалистов. Все ме-роприятия курируются наставниками-волонтерами.

добро пожаловать