Perhekahvilat

Perhekahvila on matalan kynnyksen kohtaamispaikka vanhemmille lapsineen. Perhekahvilassa lapset saavat leikkiseuraa ja vanhemmat juttuseuraa. Perhekahvilaan voi tulla myös vain hengähtämään hetkisen kahvikupposen äärellä.

Perhekahviloiden ohjelma suunnitellaan yhdessä kävijöiden kanssa ja ohjelmassa voi olla askartelua, loru- ja lukuhetkiä ja erilaisia teemoja, kuten vauvahieronta tai lasten ensiapu sekä tuote-esittelyjä jne. Jos sinulla on ideoita perhekahvilan teemoiksi, otamme mielellämme ideoita vastaan!

Kaikki perheet ovat tervetulleita mukaan leikkimään, kahvittelemaan ja jutustelemaan!

Keskustan perhekahvila syksyllä 2020

Kuopion Perheentalolla, osoitteessa Lapinlinnankatu 14,

klo 9-12 tiistaina 22.9., 20.10., 17.11. ja 1.12.2020.

HUOM! Yhdessä oleminen on turvallista, kun
- tulet paikalle vain terveenä
- peset kätesi kerhoon tullessasi ja sieltä lähtiessäsi sekä aina tarvittaessa
- yskit tai aivastat nenäliinaan tai hihaan
- erityisesti aikuiset muistavat turvavälit toisiinsa

Toiveita perhekahvilan toiminnasta voi esittää suoraan perhekahvilan vetäjille tai laittamalla MLL Kuopion yhdistyksen hallitukselle sähköpostia kuopion.yhdistys@mll.fi.

Perhekahvilatoiminnan edellytyksenä on vapaaehtoiset perhekahvilan vetäjät. Perhekahvilaohjaajana pääset tutustumaan muihin alueesi lapsiperheisiin ja voit keskustella toisten vanhempien kanssa vanhemmuuteen liittyvistä asioista sekä lapsesi saa leikkikavereita ja mielekästä tekemistä. Ohjaajat saavat itse vaikuttaa perhekahvilan sisältöön ja MLL Kuopion yhdistyksen hallitus on ohjaajien tukena.

Mikäli perhekahvilaohjaajana toimiminen kiinnostaa, laita meille sähköpostia osoitteeseen kuopion.yhdistys@mll.fi

MLL Family Café

MLL's Family Cafés give parents of small children a place where they can meet other parents and share experiences. Children are able to enjoy the chance to play with other children.

Family Cafés are for chatting, having a cup of coffee or tea, and playing with children. They also host presentations by experts. Activities are run by volunteer instructors.

Place:

- Kuopio Familyhouse

- Pilke päiväkoti Väläys

Welcome!

MLL Семейные кафе

Семейные кафе организации MLL предоставляет родителем маленьких детей место, где они могут встретиться с другими родителями и поделиться с ними своим опы-том. В это время дети могут насладиться возможностью поиграть с другими детьми.

Семейные кафе - место, где вы можете поболтать, выпить чашечку кофе или чая и поиграть с детьми. Так же проводятся различные выступления специалистов. Все ме-роприятия курируются наставниками-волонтерами.

добро пожаловать