Perhekahvilat

Perhekahvila on matalakynnyksinen kohtaamispaikka vanhemmille lapsineen. Kahvilassamme on omakustanteista tarjontaa; niin mielelle kuin kielelle. Perhekahviloissa järjestetään myös erilaisia teemoja, kuten vauvahieronta, lasten allergiat, lasten ensiapu, tuote-esittelyjä jne. Jos sinulla on ideoita perhekahvilan teemoiksi, otamme mielellämme ideoita vastaan!

Kaikki perheet ovat tervetulleita mukavaan jutustelutuokioon!

HUOMIO!

Hallituksen suositusten mukaisesti koronaviruksen tarttumisen estämiseksi tulee välttää ei-välttämättömiä kokoontumisia, joten perumme perhekahvilat sekä Saaristokaupungista että Perheentalolta keväältä 2020.

Pahoittelemme muutoksia.

Digiperhekahvila keväällä 2020

Ota itsellesi ja lapsillesi pientä purtavaa sekä juotavaa, ja liity mukaan rupattelemaan yhdessä.

Kokoonnumme klo 9-10 tiistaisin 14.4., 28.4., 12.5. ja 26.5.  Tervetuloa!

Mukaan pääset tästä linkistä:

Käytämme tapaamiseen Zoom -videokokousjärjestelmää. Järjestelmän käyttö on helppoa. Klikkaat vain linkkiä, jonka jälkeen asennat tarvittavan yhteysohjelman ja yhteys muodostuu. Osallistuminen onnistuu tietokoneella, puhelimella ja tabletilla (PC, Mac, Linux, iOS tai Android).

Liittyminen PC ja Mac -tietokoneilla

Tarkasta, että käyttämäsi tietokoneen mikrofoni sekä kaiuttimet toimivat.

Klikkaa sähköpostitse saamaasi linkkiä. Koneellesi latautuu ensin pieni  yhteysohjelma, jonka asennat ja sen jälkeen yhteys käynnistyy. Seuraa selaimesi ohjeita. (Yhteysohjelma on nimeltään zoominstaller.exe tai zoominstaller.pkg (Mac-koneissa) ja löytyy kansiosta ”lataukset” (PC ja Mac)

Valitse yhteysohjelmassa "Join audio..."

Kirjoita nimesi (etunimi ja sukunimi) tunnistautumista varten ja olet perillä.

Yhteysohjelman asentaminen ennakkoon

Voit hakea ja asentaa yhteysohjelman PC-ja Mac-koneisiin ennakolta. Ohjelma löytyy osoitteesta: https://zoom.us/download.

Liittyminen puhelimella tai tabletilla

Jos osallistut kokoukseen älypuhelimella tai tabletilla, hae sovelluskaupastasi Zoom-appsi ja asenna se laitteellesi ennen kuin klikkaat osallistumislinkkiä. Osoitteesta: https://zoom.us/download löytyvät linkit  Android ja Apple Store-sovelluskauppojen Zoom-appsiin.

Klikkaa sen jälkeen osallistumislinkkiä ja yhteysohjelma käynnistyy ja yhteys muodostuu. Kirjoita nimesi (etunimi ja sukunimi) ja kirjaudu tilaisuuteen osanottajaksi.

Tarkista, että käyttämäsi laitteen mikrofoni sekä kaiuttimet toimivat.

Näillä ohjeilla sinun pitäisi päästä helposti mukaan Zoom-webinaariin! Jos tulee ongelmia tai kysymyksiä, laita sähköpostia osoitteeseen kuopion.yhdistys(at)mll.fi tai viestiä facebook-sivumme kautta. Olemme online-tilassa 15 minuuttia ennen perhekahvilan alkua, jolloin aloitamme teknisen tsekin ja voit jo liittyä mukaan tapaamiseen linkin kautta.

Tapaamisiin!

MLL Family Café

MLL's Family Cafés give parents of small children a place where they can meet other parents and share experiences. Children are able to enjoy the chance to play with other children.

Family Cafés are for chatting, having a cup of coffee or tea, and playing with children. They also host presentations by experts. Activities are run by volunteer instructors.

Place:

- Apaja shopping center

- Pilke päiväkoti Väläys

Welcome!

MLL Семейные кафе

Семейные кафе организации MLL предоставляет родителем маленьких детей место, где они могут встретиться с другими родителями и поделиться с ними своим опы-том. В это время дети могут насладиться возможностью поиграть с другими детьми.

Семейные кафе - место, где вы можете поболтать, выпить чашечку кофе или чая и поиграть с детьми. Так же проводятся различные выступления специалистов. Все ме-роприятия курируются наставниками-волонтерами.

добро пожаловать