Tavallisen Toiminnan Talo on suljettu

4.6.2014

Yhdistys haluaa kiittää kaikkia Perhekeskus Tavallisen Toiminnan Talolla käyneitä lapsia ja aikuisia sekä yhteistyökumppaneita! Te teitte Tavallisen Toiminnan Talosta merkittävän paikan monelle perheelle, pienelle ja isolle ihmiselle. KIITOS!

Yhdistyksemme jatkaa aktiivisesti toimintaansa ja uudet toimijat ovat AINA tervetulleita mukaan. Muskarit ja perhekahvilat jatkuvat syksyllä 2014. Muskarit toimivat Tietoteknialla (Savilahdentie 6), ajoista ja ryhmistä ilmoitamme kesän aikana sekä tarkemmasta ilmottautumisajankohdasta. Perhekahviloiden osalta jatkaa Saaristokaupungin perhekahvila ja kesän aikana tiedotamme lisää muista perhekahviloista! Varavaarit ja -mummot ovat edelleen tervetulleita mukaan toimintaan! Syksyllä aloitamme myös isä-lapsi-kerhon, josta lisätietoja myöhemmin.

Kesän 2014 aikana järjestämme puistoteffit Lähiliikunta-alue Peikkometsässä 26.6.2014 klo 10-12 sekä Brahenpuistossa 16.7.2014 klo 10-12. Tervetuloa kaikille! Luvassa keksi- ja mehutarjoilu.

Innolla uusia tuulia kohden ja menneestä kiittäen!

KIITOS! :)