Tervetuloa!

Ajankohtaista

Jippii! Saaristokaupunki saa oman perhekahvilansa, joka starttaa Pilke päiväkoti Väläyksen tiloissa 11.9.2018 klo 9.15-10.45! ? Pyrimme järjestämään perhekahvilan joka tiistai, poislukien koulujen loma-ajat. Perhekahvilassa lapset saavat leikkikavereita ja vanhemmat juttukavereita. Perhekahviloissa on usein joku teema ja mukavaa yhteistä tekemistä, esim. juhlapäiviin liittyen. Kannattaa seurailla ilmoittelua MLL Kuopion yhdistyksen Facebook- ja nettisivuilla. Olemme saaneet kaksi innokasta vetäjää perhekahvilaan! ? Jos olet innostunut perhekahvilan vetämisestä, voit olla yhteydessä MLL Kuopion Yhdistyksen hallitukseen kuopion.yhdistys@mll.fi tai kertoa kiinnostuksestasi perhekahvilan vetäjille. Ensimmäisellä kerralla mukana perhekahvilassa myös hallituksen väkeä, joten mikäli vapaaehtoistyö jossain muodossa kiinnostaa, kannattaa rohkeasti kysäistä! ? Lämpimästi tervetuloa Saaristokaupungin perhekahvilaan kaikki lapsiperheet!