Muskarit

Syksyn 2017 ryhmien joulujuhla Alavalla
Vauvaryhmän joulujuhlaesitys

Muskariin syksyllä 2020!

Ilmoittautuminen kevään muskareihin alkaa elokuun alussa. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen tapahtuu tälle sivulle aukeavan ilmoittautumislomakkeen kautta. Lisää tietoa alempana sivulla.

Kevään muskarilaisille on oma ilmoittautuminen sähköpostin kautta. Asiasta tiedotetaan sähköpostitse.

Muskareissa tutustutaan musiikin mielenkiintoiseen maailmaan leikkien, laulaen, soittaen, kuunnellen, lorutellen, tanssien, liikkuen, heiluen, keikkuen jne. Tunneilla kehittyvät musiikillisten taitojen lisäksi niin sosiaaliset, emotionaaliset kuin kognitiivisetkin taidot. Muskareissa pidetään hauskaa, opitaan paljon ja tutustutaan uusiin ihmisiin. Yhdessä tekeminen myös lähentää vanhemman ja lapsen suhdetta. Muskareihin osallistuvilla ei tarvitse olla minkäänlaista aikaisempaa soitto- tai laulukokemusta.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen syksyn 2020 muskareihin

Ilmoittautumislomake kevään muskareihin aukeaa elokuussa tälle sivulle. Muskariryhmien aikatauluihin voi tulla vielä muutoksia ennen ilmoittautumisen alkamista.

Syksyn muskaritoiminta alkaa elokuussa 2020. Muskarit pidetään Alavan palvelukeskuksen muskariluokassa osoitteessa Siikaniemenkatu 4.

Ryhmien aikataulut

Maanantai

16:45–17:30                                  2-3-VUOTIAAT

17.30-18.15                                   3-4-VUOTIAAT (ilman vanhempia)

Tiistai

09:00–09:30                                 VAUVAT (0-1 v)

09:30-10:00                                  TAAPEROT (1-2 v)

10:00-10:30                                  VAUVAT (0-1 v)

16:30–17:00                                 VAUVAT (0-1 v)

17:00-17:30                                  TAAPEROT (1-2 v)

17:30–18:15                                 PERHEMUSKARI (2-3 lasta/perhe)

• Ryhmään otetaan max. 10-12 lasta / ryhmä

• Muskareihin ilmoittautuminen
    • ilmoittautuminen avautuu tälle sivulle
    • osallistujat otetaan ryhmiin ilmoittautumisjärjestyksessä
    • useampaan ryhmään on mahdollista ilmoittautua, jolloin mahdollisuudet päästä ryhmään kasvavat
    • yksi lapsi voi saada lähtökohtaisesti vain yhden ryhmäpaikan
    • ryhmien ikähaarukat ovat suuntaa-antavia -> ryhmät pyritään muodostamaan niin, että niissä olisi mahdollisimman samanikäisiä lapsia
    • ilmoittautumisesta tulee automaattinen vastausviesti ilmoittamaasi sähköpostiin
    • ilmoittautuminen päättyy maanantaina 13.1.2020
    • pääsy ryhmään tai varasijalle ilmoitetaan sähköpostilla viimeistään torstaina 16.1.2020
    • mahdolliset ilmoittautumisen perumiset tulee tehdä viimeistään lauantaina 18.1.2020, jolloin paikat vapautuvat muille halukkaille - tämän jälkeen perutuista paikoista peritään 50% lukukausimaksusta
    • kolmannen muskarikerran jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään koko lukukausimaksu
    • mikäli sinulla on kysyttävää, esimerkiksi mihin ryhmään lapsesi olisi hyvä osallistua, älä epäröi ottaa yhteyttä!
    • varsinaisen ilmoittautumisen jälkeen voit kysyä vapaita paikkoja suoraan opettajalta sähköpostilla osoitteesta muskarit.mll.kuopio@gmail.com

• Muskarin syyskausi
    • alkaa elokuussa 2020.
    • syyslomaviikolla 42 lomaillaan, ei siis muskareita
    • kevään 2020 muskarilaiset saavat jatkaa syksyn muskareissa ensisijaisesti
    • kaudessa voi olla yksi muskarikerta, jota ei korvata. Muskariopettajan sairastuttua pyritään saamaan tilalle sijainen.
    • Mikäli koronatilanne niin vaatii, muskarit järjestetään digimuskareina.

• Hinnat syyskaudella (sis. 15 kertaa)
    • MLL:n jäsenille 85 e / lapsi
    • Ei-jäsenille 100 e / lapsi
    • jäseneksi voit liittyä osoitteessa http://kuopio.mll.fi/yhdistys/jasenyys/, jäsenyys maksaa 25 e / vuosi. Jäsenyydellä saat paitsi edullisemman muskarimaksun, myös paljon muita etuja!
    • maksuilla tuetaan MLL Kuopion yhdistyksen toimintaa
    • perhemuskarissa maksetaan molemmista lapsista erikseen
  • Muskariopettaja
    • muskarit.mll.kuopio@gmail.com