Muskarit

Muskareissa tutustutaan musiikin mielenkiintoiseen maailmaan leikkien, laulaen, soittaen, kuunnellen, lorutellen, tanssien, liikkuen, heiluen, keikkuen jne. Tunneilla kehittyvät musiikillisten taitojen lisäksi niin sosiaaliset, emotionaaliset kuin kognitiivisetkin taidot. Muskareissa pidetään hauskaa, opitaan paljon ja tutustutaan uusiin ihmisiin. Yhdessä tekeminen myös lähentää vanhemman ja lapsen suhdetta. Muskareihin osallistuvilla ei tarvitse olla minkäänlaista aikaisempaa soitto- tai laulukokemusta.

Tervetuloa musisoimaan!

Kauden 2021-2022 muskarit

Ilmoittautuminen on päättynyt, mutta muutamia vapaita paikkoja vielä löytyy! Voit tiedustella muskaripaikkaa sähköpostitse.

Ryhmien aikataulut  (muutoksia voi tulla vielä ennen ryhmien alkamista)

Tiistai                      (Henna)

10:00-10:45                                  VAUVAT (0-1 v)

11:00-11:45                                  TAAPEROT  (1-2 v)

Keskiviikko            (Riina)

16:15–17:00                                 VAUVAT (0-1 v)

17:00-17:45                                  TAAPEROT (1-2 v)

17:45–18:30                                 PERHERYHMÄ (1-2 lasta/perhe)

• Ryhmään otetaan max. 10 lasta / ryhmä

• Muskareihin ilmoittautuminen
    • ilmoittautumislomake aukeaa tälle sivulle 2.8.2021
    • osallistujat otetaan ryhmiin ilmoittautumisjärjestyksessä
    • voit ilmoittautua useampaan ryhmään, jolloin mahdollisuudet päästä ryhmään kasvavat. Yksi lapsi voi kuitenkin saada lähtökohtaisesti vain yhden ryhmäpaikan
    • ryhmien ikähaarukat ovat suuntaa-antavia -> ryhmät pyritään muodostamaan niin, että niissä olisi mahdollisimman samanikäisiä lapsia
    • ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina 15.8.2021
    • pääsy ryhmään tai varasijalle ilmoitetaan sähköpostilla viimeistään tiistaina 17.8.2021
    • mahdolliset ilmoittautumisen perumiset tulee tehdä viimeistään perjantaina 20.8.2021, jolloin paikat vapautuvat muille halukkaille - tämän jälkeen perutuista paikoista peritään 50% lukukausimaksusta
    • kolmannen muskarikerran jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään koko lukukausimaksu
    • varsinaisen ilmoittautumisen jälkeen voit kysyä vapaita paikkoja suoraan opettajalta sähköpostilla osoitteesta muskarit.mll.kuopio@gmail.com

• Muskarikausi 2021-2022
    • muskareita pidetään Kulttuuriareena 44:n tiloissa osoitteessa Kauppakatu 44.
    • ryhmät aloittavat viikolla 34
    • ilmoittautuminen tehdään koko kaudelle 2021-2022 (syksy-kevät)
    • jos et pysty/halua jatkaa muskaria enää keväällä 2022, siitä täytyy ilmoittaa kirjallisesti sähköpostitse marraskuun aikana!
    • syyskaudella 2021 on 15 opetuskertaa.  Äkillisen sairastumisen tms. vuoksi kaudessa voi olla yksi kerta jota ei korvata.
    • Mikäli koronatilanne niin vaatii, muskarit järjestetään digimuskareina.

• Hinnat syksy 2021 (sis. 15 kertaa)
    • MLL:n jäsenille 85 e / lapsi
    • Ei-jäsenille 100 e / lapsi
    • kevätkausi on samanhintainen (sis. 15 kertaa) ja se laskutetaan erikseen vuoden 2022 alussa.
    • lasku lähetetään sähköpostitse kun ryhmät ovat muodostuneet.
    • jäseneksi voit liittyä osoitteessa http://kuopio.mll.fi/yhdistys/jasenyys/, jäsenyys maksaa 25 e / vuosi. Jäsenyydellä saat paitsi edullisemman muskarimaksun, myös paljon muita etuja!
    • perhemuskarissa maksetaan molemmista lapsista erikseen

• Muskariopettajat
    • Riina Salo, musiikkipedagogi
    • Henna Korhonen, musiikkipedagogi