Muskarit

HUOM!

Muskarit alkavat viikolla 37! Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostia aikataulumuutoksista.

Muskariin syksyllä 2020

Ilmoittautuminen syksyn muskareihin on nyt päättynyt. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Vapaita paikkoja muskariryhmiin voi vielä kysellä sähköpostitse tai suoraan ohjaajalta.

Muskareissa tutustutaan musiikin mielenkiintoiseen maailmaan leikkien, laulaen, soittaen, kuunnellen, lorutellen, tanssien, liikkuen, heiluen, keikkuen jne. Tunneilla kehittyvät musiikillisten taitojen lisäksi niin sosiaaliset, emotionaaliset kuin kognitiivisetkin taidot. Muskareissa pidetään hauskaa, opitaan paljon ja tutustutaan uusiin ihmisiin. Yhdessä tekeminen myös lähentää vanhemman ja lapsen suhdetta. Muskareihin osallistuvilla ei tarvitse olla minkäänlaista aikaisempaa soitto- tai laulukokemusta.

Muskariopen terveiset

Heippa kaikki vanhat ja tulevat muskarilaiset!

Poikkeuksellisen kevään ja lämpimän kesän jälkeen on tullut jälleen aika suunnata katseet tulevaan syksyyn, sillä ilmoittautuminen Kuopion MLL:n muskariryhmiin on nyt auki!

Haluan tässä yhteydessä myös esittäytyä nopeasti. Minun nimeni on Riina Salo ja aloitan elokuussa Kuopion MLL:n muskareiden uutena ohjaajana. Olen valmistunut musiikkipedagogiksi Savonia-ammattikorkeakoulusta vuonna 2019 pääaineenani klassinen viulu. Musiikkipedagogin opintoihin kuuluu pääaineen lisäksi myös kattavasti erilaisia pedagogisia opintoja mm. varhaismusiikkikasvatusta. Olenkin opintojen ohella tehnyt myös jonkin verran muskariopen töitä.

Mielestäni muskariohjaajan työ on todella mukavaa ja motivoivaa, ehkä parasta koko maailmassa! Opena minulle on erityisen tärkeää kohdata jokainen lapsi yksilönä ja ottaa huomioon lasten erilaiset kehitystasot ja tarpeet sekä niiden tuomat haasteet. Jos päivä joskus alkaa hieman vasemmalla jalalla, korjaantuu se viimeistään aamun ensimmäisellä muskaritunnilla, kun vastassani on ihanan aurinkoiset ja viisaat vauvat ja lapset. Kiitollisinta työssä on seurata ja edesauttaa lasten kehityksen kaarta.

Siispä, lämpimästi tervetuloa muskariin! Luvassa on paljon leikkiä, rytmiä ja musiikin iloa!

Terveisin,

Muskariope Riina

Ilmoittautuminen syksyn 2020 muskareihin

Ilmoittautumislomake syksyn muskareihin on nyt päättynyt. Muskariryhmien aikatauluihin voi tulla vielä muutoksia ennen ryhmien alkamista.

Syksyn muskaritoiminta alkaa elokuussa 2020. Muskarit pidetään Alavan palvelukeskuksen muskariluokassa osoitteessa Siikaniemenkatu 4.

Ryhmien aikataulut

Maanantai

16:00–16:45                                  2-3-VUOTIAAT

17:00-17:45                                   2-3-VUOTIAAT

Tiistai

09:30-10:00                                  TAAPEROT (1-2 v)

10:15-10:45                                  VAUVAT (syksy -19)

11:00-11:30                                   VAUVAT (kevät -20)

16:15–16:45                                 VAUVAT (0-1 v)

17:00-17:30                                  TAAPEROT (1-2 v)

17:45–18:30                                 PERHEMUSKARI (2-3 lasta/perhe)

• Ryhmään otetaan max. 10-12 lasta / ryhmä

• Muskareihin ilmoittautuminen
    • ilmoittautuminen avautuu tälle sivulle
    • osallistujat otetaan ryhmiin ilmoittautumisjärjestyksessä
    • useampaan ryhmään on mahdollista ilmoittautua, jolloin mahdollisuudet päästä ryhmään kasvavat
    • yksi lapsi voi saada lähtökohtaisesti vain yhden ryhmäpaikan
    • ryhmien ikähaarukat ovat suuntaa-antavia -> ryhmät pyritään muodostamaan niin, että niissä olisi mahdollisimman samanikäisiä lapsia
    • ilmoittautumisesta tulee automaattinen vastausviesti ilmoittamaasi sähköpostiin
    • ilmoittautuminen päättyy perjantaina 7.8.2020
    • pääsy ryhmään tai varasijalle ilmoitetaan sähköpostilla viimeistään maanantaina 10.8.2020
    • mahdolliset ilmoittautumisen perumiset tulee tehdä viimeistään perjantaina 14.8.2020, jolloin paikat vapautuvat muille halukkaille - tämän jälkeen perutuista paikoista peritään 50% lukukausimaksusta
    • kolmannen muskarikerran jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään koko lukukausimaksu
    • mikäli sinulla on kysyttävää, esimerkiksi mihin ryhmään lapsesi olisi hyvä osallistua, älä epäröi ottaa yhteyttä!
    • varsinaisen ilmoittautumisen jälkeen voit kysyä vapaita paikkoja suoraan opettajalta sähköpostilla osoitteesta muskarit.mll.kuopio@gmail.com

• Muskarin syyskausi 2020
    • ryhmät aloittavat viikolla 37
    • syyslomaviikolla 42 lomaillaan, ei siis muskareita
    • kevään 2020 muskarilaiset saavat jatkaa syksyn muskareissa ensisijaisesti
    • kaudessa voi olla yksi muskarikerta, jota ei korvata. Muskariopettajan sairastuttua pyritään saamaan tilalle sijainen.
    • Mikäli koronatilanne niin vaatii, muskarit järjestetään digimuskareina.

• Hinnat syyskaudella (sis. 15 kertaa)
    • MLL:n jäsenille 85 e / lapsi
    • Ei-jäsenille 100 e / lapsi
    • jäseneksi voit liittyä osoitteessa http://kuopio.mll.fi/yhdistys/jasenyys/, jäsenyys maksaa 25 e / vuosi. Jäsenyydellä saat paitsi edullisemman muskarimaksun, myös paljon muita etuja!
    • maksuilla tuetaan MLL Kuopion yhdistyksen toimintaa
    • perhemuskarissa maksetaan molemmista lapsista erikseen
  • Muskariopettaja
    • Riina Salo, musiikkipedagogi