Muskarit

Muskareissa tutustutaan musiikin mielenkiintoiseen maailmaan leikkien, laulaen, soittaen, kuunnellen, lorutellen, tanssien, liikkuen, heiluen, keikkuen jne. Tunneilla kehittyvät musiikillisten taitojen lisäksi niin sosiaaliset, emotionaaliset kuin kognitiivisetkin taidot. Muskareissa pidetään hauskaa, opitaan paljon ja tutustutaan uusiin ihmisiin. Yhdessä tekeminen myös lähentää vanhemman ja lapsen suhdetta. Muskareihin osallistuvilla ei tarvitse olla minkäänlaista aikaisempaa soitto- tai laulukokemusta.

Tervetuloa musisoimaan!

- - - -

Huom! Tilat ovat muuttuneet. Muskarit pidetään jatkossa Kulttuuriareena 44:n tiloissa osoitteessa Kauppakatu 44.

Ryhmien aikataulut  (muutoksia voi tulla vielä ennen ryhmien alkamista)

Maanantai

16:00–16:45                                  2-3-VUOTIAAT

17:00-17:45                                   2-3-VUOTIAAT

Tiistai

09:30-10:00                                  TAAPEROT (1-2 v)

10:15-10:45                                  VAUVAT (0-1)

11:00-11:30                                   VAUVAT  (0-1)

Keskiviikko

16:15–16:45                                 VAUVAT (0-1 v)

17:45–18:30                                 PERHEMUSKARI (2-3 lasta/perhe)

• Ryhmään otetaan n. 6-8 lasta / ryhmä

• Muskareihin ilmoittautuminen
    • osallistujat otetaan ryhmiin ilmoittautumisjärjestyksessä
    • useampaan ryhmään on mahdollista ilmoittautua, jolloin mahdollisuudet päästä ryhmään kasvavat
    • yksi lapsi voi saada lähtökohtaisesti vain yhden ryhmäpaikan
    • ryhmien ikähaarukat ovat suuntaa-antavia -> ryhmät pyritään muodostamaan niin, että niissä olisi mahdollisimman samanikäisiä lapsia
    • ilmoittautumisesta tulee automaattinen vastausviesti ilmoittamaasi sähköpostiin
    • ilmoittautuminen päättyy tiistaina 26.1.2021
    • pääsy ryhmään tai varasijalle ilmoitetaan sähköpostilla viimeistään torstaina 28.1.2021
    • mahdolliset ilmoittautumisen perumiset tulee tehdä viimeistään lauantaina 30.1.2021, jolloin paikat vapautuvat muille halukkaille - tämän jälkeen perutuista paikoista peritään 50% lukukausimaksusta
    • kolmannen muskarikerran jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään koko lukukausimaksu
    • mikäli sinulla on kysyttävää, esimerkiksi mihin ryhmään lapsesi olisi hyvä osallistua, älä epäröi ottaa yhteyttä!
    • varsinaisen ilmoittautumisen jälkeen voit kysyä vapaita paikkoja suoraan opettajalta sähköpostilla osoitteesta muskarit.mll.kuopio@gmail.com

• Muskarin kevätkausi 2021
    • ryhmät aloittavat viikolla 5
    • syksyn 2020 muskarilaiset saavat jatkaa kevään muskareissa ensisijaisesti
    • kaudessa voi olla yksi muskarikerta, jota ei korvata. Muskariopettajan sairastuttua pyritään saamaan tilalle sijainen.
    • Mikäli koronatilanne niin vaatii, muskarit järjestetään digimuskareina.

• Hinnat kevätkaudella (sis. 15 kertaa)
    • MLL:n jäsenille 85 e / lapsi
    • Ei-jäsenille 100 e / lapsi
    • jäseneksi voit liittyä osoitteessa http://kuopio.mll.fi/yhdistys/jasenyys/, jäsenyys maksaa 25 e / vuosi. Jäsenyydellä saat paitsi edullisemman muskarimaksun, myös paljon muita etuja!
    • maksuilla tuetaan MLL Kuopion yhdistyksen toimintaa
    • perhemuskarissa maksetaan molemmista lapsista erikseen
  • Muskariopettaja
    • Riina Salo, musiikkipedagogi